НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 5 від 2022-11-24
Про внесення змін до Комплексної програми соціального захисту «Громада, де зручно всім» на 2022 - 2025 роки, затвердженої рішенням міської ради від 26.05.2022 року № 1 (оприлюднено 05.12.2022 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
   36 сесія                        
VIII скликання
РІШЕННЯ

 

від  24.11.2022 року № 5
      м. Первомайськ

 

Про внесення змін до Комплексної
програми соціального захисту
«Громада, де зручно всім»
на 2022 - 2025 роки,
затвердженої рішенням міської ради
від 26.05.2022 року № 1

 

          Відповідно до пункту 22 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР, зі змінами та доповненнями, з метою активізації вирішення невідкладних питань, пов’язаних з наданням одноразової матеріальної допомоги сім'ям загиблих в період бойових дій  з окупаційними військами російської федерації, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до Розділу 7 «Напрями діяльності та заходи Програми» Комплексної програми соціального захисту «Громада, де зручно всім» на 2022-2025 роки, затвердженої рішенням міської ради від  26.05.2022 року № 1,  а саме :

1.1. Розділ IV (Соціальний захист учасників антитерористичної операції та їх сімей,  сімей військовослужбовців, які загинули під час участі в антитерористичній операції, сімей загиблих військовослужбовців, курсантів, бійців територіальної оборони, добровольців формування Первомайської міської територіальної громади, які загинули в результаті безпосередньої участі у бойових діях проти окупаційних військ російської федерації або в результаті бойових дій окупаційних військ російської федерації, – мешканців, зареєстрованих в Первомайській міській територіальній громаді) доповнити пунктом 12 в такій редакції:

№ з/п

Назва напряму діяльності

(пріоритетні завдання)

Перелік заходів Програми

 

Термін виконання заходу

 

 

Виконавці

 

Дже-рела фінансування

 

Орієнтовні

обсяги фінансу-

вання

 

Очікуваний результат

 

1

2

3

4

5

6

7

8

 

Розділ 7 . Напрями діяльності та заходи Програми

 

РОЗДІЛ IV

 

 

Соціальний захист сімей з дітьми та осіб, які перемістились з тимчасово окупованої території України та районів проведення АТО/ООС або бойових дій з окупаційними військами російської федерації, в Первомайській міській територіальній громаді

12.  Надання одноразової матеріальної допомоги сім'ям загиблих, які загинули  в період бойових дій  з окупаційними військами російської федерації з 24.02.2022 року та  яким встановлено статус «сім'я загиблого»

(Додаток 34)

 

2022

-

2025

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Управління соціального захисту населення міської ради, фінансове управління міської ради

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В

межах затверд-жених лімітів

 

Фінансова підтримка сім'ям загиблих, які загинули  в період бойових дій  з окупаційни-ми військами російської федерації

 

 

 

 


1.2.  Розділ VІ  (Увічнення пам’яті  учасників АТО/ООС, учасників бойових дій з окупаційними військами російської федерації, жертв воєн та політичних репресій) доповнити пунктом 10 в такій редакції:

№ з/п

Назва напряму діяльності (пріоритетні завдання)

Перелік заходів Програми

 

Термін виконання заходу

 

 

Виконавці

 

Дже-рела фінансування

 

Орієнтовні

обсяги фінансу-

вання

 

Очікуваний результат

 

1

2

3

4

5

6

7

8

Розділ 7 . Напрями діяльності та заходи Програми

РОЗДІЛ VІ

 

 

Увічнення пам’яті  учасників АТО/ООС, учасників бойових дій з окупаційними військами російської федерації, жертв воєн та політичних репресій

10. Створити місця  з увічнення пам’яті загиблих (Алея Слави) учасників бойових дій з окупаційними військами російської федерації  на кладовищах Первомайської міської територіальної громади

2022

-

2025

 

 

 

 

 

 

 

Управління житлово-комунального господарства міської ради,

КП «Комунсервіс»

Управління соціального захисту населення міської ради, фінансове управління міської ради

 

 

В

межах затверд-жених лімітів

 

Увічнення

пам’яті загиблих учасників бойових дій з окупаційни-ми військами російської федерації

 


2. Внести зміни до Комплексної програми соціального захисту «Громада, де зручно всім» на 2022 - 2025 роки, затвердженої рішенням міської ради від 26.05.2022 року № 1, доповнивши її Додатком 34, що додається.

3. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань охорони здоров'я, освіти, науки, культури, молоді, спорту та туризму, соціального захисту, мови, прав національних меншин, гендерної рівності, материнства та дитинства.

 

Міський голова                                                                               Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024