НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 6 від 2022-11-24
Про організаційно-штатні зміни в структурі Первомайської міської ради та її виконавчих  органів та внесення змін до рішення міської ради від 25.02.2021 року № 3 «Про затвердження структури Первомайської міської ради та її виконавчих органів в новій редакції» (оприлюднено 05.12.2022 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
   36 сесія                        
VIII скликання
РІШЕННЯ

 

 від  24.11.2022 року № 6
      м. Первомайськ

 

Про організаційно-штатні зміни в структурі
Первомайської міської ради та її виконавчих 
органів та внесення змін до рішення міської
ради від 25.02.2021 року № 3 «Про
затвердження структури Первомайської
міської ради та її виконавчих органів
в новій редакції»     

 

         Відповідно до пункту 5 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97ВР  зі змінами та доповненнями, постанови Кабінету Міністрів України від 16.09.2022 року № 1041 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України», з метою оптимального розподілу повноважень управління  соціального захисту населення міської ради між його структурними підрозділами та упорядкування структури Первомайської міської ради та її виконавчих органів, міська рада 

 

ВИРІШИЛА: 

1. Внести зміни до пункту  4.2 «Управління соціального захисту населення»  розділу 4 «Інші виконавчі органи міської ради» Додатку 2 «Загальна штатна чисельність виконавчих органів Первомайської міської ради», затвердженого рішенням міської ради від 25.02.2021 року № 3 «Про затвердження структури Первомайської міської ради та її виконавчих органів в новій редакції», а саме:

1.1. Скоротити відділ надання пільг та компенсацій у складі чотирьох штатних одиниць:

1.1.1. за посадою «начальник відділу» - одну штатну одиницю;

1.1.2. за посадою «головний спеціаліст» - три штатні одиниці.

1.2. Скоротити в штаті відділу контролю, кадрової  та  методичної   організації роботи одну штатну одиницю за посадою «секретар керівника».

1.3. Скоротити в штаті відділу бухгалтерського обліку та контролю за виплатою соціальних допомог одну штатну одиницю за посадою «головний спеціаліст» та одну штатну одиницю за посадою «головний спеціаліст – бухгалтер».

1.4. Скоротити в штаті  сектору автоматизованої обробки інформації та контролю за призначенням та виплатою соціальних допомог відділу бухгалтерського обліку та контролю за виплатою соціальних допомог одну штатну одиницю за посадою «завідувач сектору – координатор» та одну штатну одиницю за посадою «головний спеціаліст з питань автоматизованої обробки інформації – головний оператор».

1.5. Ввести в штат сектору автоматизованої обробки інформації та контролю за призначенням та виплатою соціальних допомог відділу бухгалтерського обліку та контролю за виплатою соціальних допомог одну  штатну одиницю за посадою «завідувач сектору – головний оператор» та одну штатну одиницю за посадою «головний спеціаліст».

1.6. Скоротити одну шатну одиницю за посадою «головний спеціаліст- головний державний соціальний інспектор» та одну штатну одиницю за посадою ««головний спеціаліст - державний соціальний інспектор».

1.7. Скоротити в штаті відділу державних соціальних гарантій та компенсацій одну штатну одиницю за посадою «головний спеціаліст з контролю за правильністю призначення та виплатою пенсій» та  одну штатну одиницю за посадою «головний спеціаліст з питань обслуговування програмного забезпечення та оргтехніки».

1.8. Ввести в штат відділу державних соціальних гарантій та компенсацій дві штатні одиниці за посадою «головний спеціаліст».

1.9. Скоротити в штаті сектору прийому громадян відділу державних соціальних гарантій та компенсацій три штатні одиниці за посадою «інспектор».

1.10. Ввести в штат сектору прийому громадян відділу державних соціальних гарантій та компенсацій одну штатну одиницю  за посадою «головний спеціаліст - координатор» та одну штатну одиницю за посадою «головний спеціаліст».

1.11. Скоротити в штаті сектору прийняття рішень відділу державних соціальних гарантій та компенсацій п’ять штатних одиниць за посадою «головний спеціаліст» та одну штатну одиницю  за посадою «інспектор».

1.12. Ввести в штат  відділу соціальної підтримки окремих категорій населення одну штатну одиницю за посадою «головний спеціаліст» та  одну  штатну одиницю за посадою «інспектор».

1.13. Викласти пункт 4.2 «Управління соціального захисту населення» у такій редакції:

№ з/п

Виконавчий орган, посада

Кількість штатних одиниць

4.2

Управління соціального захисту населення

35

 

 

Начальник управління

1

 

Заступник начальника управління

1

4.2.1

Відділ контролю, кадрової та  методичної  організації роботи

4

 

 

Начальник відділу

1

 

Головний спеціаліст з питань кадрової роботи

1

 

Головний спеціаліст з навчально-методичної роботи

1

 

Головний спеціаліст

1

4.2.2

Відділ соціальної підтримки окремих категорій населення

6

 

Начальник відділу

1

 

Головний спеціаліст

4

 

Інспектор

1

4.2.3

Відділ державних соціальних гарантій та компенсацій

15

 

 

Начальник відділу

1

 

Головний спеціаліст

2

 

Головний спеціаліст по роботі з  сім’єю

1

 

Сектор прийому громадян

7

 

Завідувач сектору

1

 

Головний спеціаліст

3

 

Головний спеціаліст – координатор

1

 

Головний спеціаліст - архіваріус

1

 

Інспектор

1

 

Сектор прийняття рішень

4

 

Завідувач сектору

1

 

Головний спеціаліст

3

4.2.4

Відділ бухгалтерського обліку

та контролю за виплатою соціальних допомог

 

6

 

Начальник  відділу- головний  бухгалтер

1

 

Головний спеціаліст-бухгалтер

1

 

Сектор автоматизованої обробки інформації та контролю за призначенням та виплатою соціальних допомог

4

 

Завідувач сектору –головний оператор

1

 

Головний спеціаліст

3

4.2.5

Водій автотранспортних засобів

1

 

Прибиральник службових приміщень

1

2. Внести зміни до Додатку 2 «Загальна штатна чисельність виконавчих органів Первомайської міської ради», затвердженого рішенням міської ради від 25.02.2021 року № 3 «Про затвердження структури Первомайської міської ради та її виконавчих органів в новій редакції», виклавши «Підсумок» у такій редакції:

Підсумок:

-   керівники - 10

-   апарат міської ради  -  4

-   апарат виконавчого комітету - 99,5

-   інші виконавчі органи міської ради - 110

ВСЬОГО:  223,5

3. Внести зміни до пункту 1 рішення міської ради від 25.02.2021 року № 3 «Про затвердження структури Первомайської міської ради та її виконавчих органів в новій редакції»:

3.1. Вивести з підпорядкування секретаря міської ради відділ прес-служби апарату виконавчого комітету міської ради;

3.2. Підпорядкувати міському голові відділ прес-служби апарату виконавчого комітету міської ради».

4. Внести відповідні зміни до Додатку 1 «Структура Первомайської міської ради та її виконавчих органів», затвердженого рішенням міської ради від 25.02.2021 року № 3 «Про затвердження структури Первомайської міської ради та її виконавчих органів в новій редакції».

5. Рішення набуває чинності з 01.12.2022 року.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами  державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади.

 

Міський голова                                                                          Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024