НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 16 від 2022-11-24
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення меж території Первомайської міської територіальної громади (оприлюднено 05.12.2022 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
   36 сесія                        
VIII скликання
РІШЕННЯ

 

від  24.11.2022 року № 16
      м. Первомайськ

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо встановлення
меж території Первомайської
міської територіальної громади

 

            Відповідно до пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР, зі змінами  та доповненнями, статей 173, 174, 175 Земельного кодексу України  від 25.10.2001 року  № 2768-ІІІ, зі змінами та доповненнями, статті 46¹ Закону України «Про землеустрій» від 22.05.2003 року № 858-IV, зі змінами та доповненнями, враховуючи розпорядження Кабінету Міністрів України від 12.06.2020 року № 719-р «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Миколаївської області» та рішення Первомайської міської ради від 25.11.2021 року № 28 «Про затвердження Меморандуму про погодження меж між Первомайською міською територіальною громадою Миколаївської області та Мигіївською сільською радою Первомайського району Миколаївської області», міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

1. Надати дозвіл юридичній особі Первомайська міська рада Миколаївської області на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення меж території Первомайської міської територіальної громади Миколаївської області орієнтовною площею 282,0 км кв.

2. Надати дозвіл управлінню комунальної власності та земельних відносин Первомайської міської ради:

2.1.  Виступити замовником проекту землеустрою щодо встановлення меж території Первомайської міської територіальної громади Миколаївської області у суб’єкта господарювання, який є розробником документації із землеустрою, відповідно до вимог частини другої статті 26 Закону України «Про землеустрій».

2.2. Розроблений проект землеустрою щодо встановлення меж території Первомайської міської територіальної громади Миколаївської області подати на розгляд та затвердження до Первомайської міської ради, відповідно до вимог чинного законодавства.

3.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.

 

Міський голова                                                                     Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024