НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Регуляторні акти - рішення міської ради


№ 2 від 2022-09-29
Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Первомайської міської територіальної громади

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
   34 сесія                        
VIII скликання
РІШЕННЯ

 

 

 

 від  29.09.2022 року № 2
      м. Первомайськ

 

Про затвердження Правил благоустрою
території  населених  пунктів
Первомайської міської територіальної громади

 

          Керуючись пунктом 44 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21 травня 1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, статтями 10, 34 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» від 06 вересня 2005 року № 2807-IV зі змінами та доповненнями, Законом України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» від 24 лютого 1994 року № 4004-XII зі змінами та доповненнями, наказом міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 27 листопада 2017 року № 310 «Про затвердження Типових правил благоустрою території населеного пункту», статтею 5 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11 вересня 2003 року № 1160-IV зі змінами та доповненнями та з метою забезпечення благоустрою, санітарного стану території, чистоти і порядку, підвищення відповідальності посадових осіб підприємств, установ, організацій, незалежно від форм власності, громадян за стан благоустрою Первомайської міської територіальної громади, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Правила благоустрою території населених пунктів Первомайської міської територіальної громади, що додаються.

2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення міської ради від  25 липня 2019 року № 10 «Про затвердження Правил благоустрою території міста Первомайська».

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово–комунального господарства, транспорту, надрокористування, екології, охорони навколишнього середовища, взаємодії з органами самоорганізації населення, енергозбереження та благоустрою.

 

Міський голова                                                                                                Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024