НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2023-01-02
Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2021 року № 11 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» управління адміністративних послуг та реєстрації апарату виконавчого комітету міської ради»

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

 

 

 від  _______________ року № ____
           м. Первомайськ

 

Про внесення змін до рішення міської ради
від 23.12.2021 року № 11 «Про затвердження
Переліку адміністративних послуг, що
надаються через відділ «Центр надання
адміністративних послуг» управління
адміністративних послуг та реєстрації
апарату виконавчого комітету міської ради»

 

        Відповідно статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР зі змінами, Закону України «Про адміністративні послуги» від 06.09.2012 року № 5203-VI зі змінами, розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.05.2014 року № 523-р «Деякі питання надання адміністративних послуг через центри надання адміністративних послуг» зі змінами, у зв’язку з уточненням переліку послуг, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення міської ради від 23.12.2021 року № 11 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» управління адміністративних послуг та реєстрації апарату виконавчого комітету міської ради», а саме:

1.1. додаток 1 (Перелік адміністративних послуг, що надаються виконавчими органами Первомайської міської ради, виконавчим комітетом та його структурними підрозділами через відділ «Центр надання адміністративних послуг» управління адміністративних послуг та реєстрації апарату виконавчого комітету міської ради):

1.1.1. «Відділ з питань реєстрації місця проживання фізичних осіб та оформлення паспортів громадянина України» доповнити пунктом такого змісту:

№ з/п

Назва адміністративної послуги

Код послуги

46-1

Видача довідки про зареєстрованих в житловому приміщенні/будинку осіб

00201

1.1.2. у Відділі «Центр надання адміністративних послуг» вилучити пункт 47;

1.2. у додатку 2 (Перелік адміністративних послуг соціального характеру, які будуть надаватися після утворення територіального органу Національної соціальної сервісної служби та  початку виконання відповідних функцій у повному обсязі  через ЦНАП):

1.2.1. пункт 32 визнати таким, що втратив чинність;

1.2.2. пункт 47 викласти в новій редакції:

№ з/п

Назва адміністративної послуги

Код послуги

47

Надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам

02417

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на начальника управління адміністративних послуг та реєстрації апарату виконавчого комітету міської ради.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади.

 

Міський голова                                                                               Олег ДЕМЧЕНКО

 

Наталія  ЕЛЬСОН

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024