НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Повторні відстеження результативності регуляторних актів


від 2023-01-10
Звіт про результати повторного відстеження результативності регуляторного акта - рішення виконавчого комітету від 14.05.2021року № 164 “Про затвердження Положення про проведення конкурсу з набуття права на організацію паркування транспортних засобів на території Первомайської міської територіальної громади ”

Звіт
про результати повторного відстеження результативності регуляторного акта - рішення виконавчого комітету від 14.05.2021року № 164 “Про затвердження Положення про проведення конкурсу з набуття права на організацію паркування транспортних засобів на території  Первомайської міської територіальної громади ”

 

п/п

Зміст

Результати

1

Вид та назва регуляторного акта, результативність якого відстежується, дата прийняття, номер

Рішення виконавчого комітету від 14.05.2021року № 164 “ Про затвердження Положення про проведення конкурсу з набуття права на організацію паркування транспортних засобів на території Первомайської міської територіальної громади ”

2

Назва виконавця заходів з відстеження

Управління економічного розвитку територіальної громади міської ради.

3

Цілі прийняття акта

1.Забезпечення реалізації державної політики щодо створення сприятливих умов, розвитку малого підприємництва, що не дозволить монополізувати ринок надання послуг з паркування транспортних засобів.

2. Врегулювання питань провадження  підприємницької діяльності з організації паркування транспортних засобів на території Первомайської міської територіальної громади, підвищення прозорості дій органів місцевого самоврядування при вирішенні питань, пов’язаних із наданням права на організацію паркування транспортних засобів.

3.Визначення порядку укладання договорів про надання права на організацію паркування транспортних засобів на території Первомайської міської територіальної громади.

4

Строк виконання заходів з відстеження

 травень 2022 року

5

Тип відстеження (базове, повторне або періодичне)

Повторне

6

Методи одержання результатів відстеження

Статистичний

7

Дані та припущення, на основі яких відстежувалась результативність, а також способи одержання даних

 Головними показниками результативності цього регуляторного акта є:

1.Збільшення надходжень до бюджету Первомайської міської територіальної громади від збору за місця для паркування.

2.Вибір на конкурсних засадах підприємств та фізичних осіб – підприємців для здійснення діяльності з організації паркування транспортних засобів на  території Первомайської міської територіальної громади.

4. Розвиток сфери послуг з паркування транспортних засобів на території Первомайської міської територіальної громади.

5.Створення нових робочих місць (зменшення рівня безробіття).

6. Кількість зареєстрованих суб’єктів господарювання, на яких поширюватиметься дія регуляторного акта.

7.Динаміка кількості укладених договорів про надання права на організацію паркування транспортних засобів на території Первомайської міської.

8. Рівень поінформованості суб’єктів господарювання з основних положень регуляторного акта.

8

Кількісні та якісні значення показників результативності акта

1.Відсутність скарг та нарікань на організацію паркування транспортних засобів на території Первомайської міської територіальної громади.

2.Забезпечення належних умов безпеки дорожнього руху, поліпшення пропускної спроможності.

3. Розвиток сфери послуг з паркування транспортних засобів на території Первомайської міської територіальної громади.

9

Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей

   - Місцева влада – забезпечення реалізації державної політики щодо створення сприятливих умов для розвитку малого підприємництва, що дозволить демонополізувати ринок надання послуг з паркування транспортних засобів, врегулювання питання провадження підприємницької діяльності, визначення порядку укладання договорів про організацію паркування транспортних засобів на  території Первомайської міської територіальної громади;

- Суб’єкти господарювання – розширення можливостей підприємницької діяльності за рахунок розвитку ринкового середовища у сфері надання послуг з паркування транспортних засобів на території Первомайської міської територіальної громади.

- Територіальна громада міста – підвищення якості обслуговування у сфері послуг з паркування на території Первомайської міської територіальної громади, підвищення безпеки дорожнього руху.

 

 Міський голова                                                                          Олег ДЕМЧЕНКО

 

Бандура

75188


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024