НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2023-01-11
Про організаційно-штатні зміни у структурі Первомайської міської ради та її виконавчих  органів та внесення змін до рішення міської ради від 25.02.2021 року № 3 «Про затвердження структури Первомайської міської ради та її виконавчих органів в новій редакції»

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

 

від                             
           м. Первомайськ

 

Про організаційно-штатні зміни у структурі
Первомайської міської ради та її виконавчих 
органів та внесення змін до рішення міської
ради від 25.02.2021 року № 3 «Про
затвердження структури Первомайської
міської ради та її виконавчих органів
в новій редакції»      

 

          Відповідно до пункту 5 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97ВР  зі змінами та доповненнями, службової записки першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО від 10.01.2023 року, з метою упорядкування структури Первомайської міської ради та її виконавчих органів міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1.  Внести зміни до пункту 4.8 «Управління економічного розвитку територіальної громади» розділу 4 «Інші виконавчі органи міської ради» Додатку 2 «Загальна штатна чисельність виконавчих органів Первомайської міської ради», затвердженого рішенням міської ради від 25.02.2021  року № 3 «Про затвердження структури Первомайської міської ради та її виконавчих органів в новій редакції»:

1.1. Скоротити в штаті управління економічного розвитку територіальної громади міської ради одну штатну одиницю за посадою «головний спеціаліст з питань агропромислового комплексу».

1.2 Скоротити в штаті управління економічного розвитку територіальної громади міської ради одну штатну одиницю за посадою «головний спеціаліст з питань транспорту».

1.3. Скоротити в штаті відділу економіки та інвестиційної діяльності управління економічного розвитку територіальної громади міської ради одну штатну одиницю за посадою «головний спеціаліст з грантових питань».

1.4. Ввести до штату управління економічного розвитку територіальної громади міської ради дві штатні одиниці за посадою «головний спеціаліст».

1.5. Ввести до штату відділу економіки та інвестиційної діяльності управління економічного розвитку територіальної громади міської ради одну штатну одиницю за посадою «головний спеціаліст».

1.6. Викласти пункту 4.8 «Управління економічного розвитку територіальної громади» у такій редакції:

4.8

Управління економічного розвитку територіальної громади

9

 

Начальник управління

1

 

Головний спеціаліст, інспектор по захисту прав споживачів

1

 

Головний спеціаліст

4

4.8.1

Відділ економіки та інвестиційної діяльності

3

 

Начальник відділу

1

 

Головний спеціаліст

2

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами  державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади.

 

Міський голова                                                                                            Олег ДЕМЧЕНКО

 

Ольга Мінтян 7 52 25


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024