НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2023-01-12
Про безоплатну передачу протирадіаційного укриття № 55222 по бульвару Миру, 53/1 в м. Первомайську Миколаївської області на баланс КП «Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» та закріплення майна в оперативне управління

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

 

______________  № ____
       м. Первомайськ

 

Про безоплатну передачу протирадіаційного
укриття № 55222 по бульвару Миру, 53/1 в
м. Первомайську Миколаївської області на баланс
КП «Первомайський міський центр первинної
медико-санітарної допомоги»  та закріплення
майна в оперативне управління

 

           Відповідно до статті 25, пунктів 30, 31 частини 1 статті 26, частини 5  статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР, зі змінами та доповненнями, статті 133, частини 1 статті 137 Господарського Кодексу України від 16.01.2003 року № 436-IV, зі змінами та доповненнями, враховуючи звернення комунального підприємства «Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Первомайської міської ради від 30.12.2022 року № 1527 щодо безоплатної передачі протирадіаційного укриття № 55222 по бульвару Мира, 53/1 в м. Первомайськ Миколаївської області на баланс комунального підприємства «Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Первомайської міської ради, міська  рада 

 

ВИРІШИЛА:

           1. Передати безоплатно на баланс комунального підприємства «Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Первомайської міської ради та закріпити на праві оперативного управління протирадіаційне укриття № 55222 по бульвару Мира, 53/1 в м. Первомайськ Миколаївської області.

            2. Комунальному підприємству «Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Первомайської міської ради забезпечити здійснення заходів, пов’язаних з прийманням-передачею зазначеного в пункті 1 протирадіаційного укриття у порядку, передбаченому чинним законодавством України.

            3. Комунальному підприємству «Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Первомайської міської ради звернутись до суб’єкта державної реєстрації прав для реєстрації права оперативного управління на протирадіаційне укриття № 55222 по бульвару Мира, 53/1 в м. Первомайськ Миколаївської області в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, відповідно до вимог чинного законодавства.

             4.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.

 

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО

           

Наталія Плохотнюк 7 52 99


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024