НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2023-01-13
Про безоплатну передачу житлового приміщення (квартири) за адресою вул. Олександра Коротченка, буд. № 1, кв. № 23 м. Первомайськ Миколаївської області на баланс комунальному некомерційном у підприємству « Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня» Первомайської  міської ради

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

 

 

__________2023 року № ___

 

Про безоплатну передачу  житлового
приміщення (квартири) за адресою
вул. Олександра Коротченка, буд. № 1,
кв. № 23 м. Первомайськ Миколаївської
області на баланс комунальному некомерційном
у    підприємству   « Первомайська   центральна
міська багатопрофільна лікарня» Первомайської
 міської ради

 

           

            Відповідно до пункту 31 частини 1 статті 26, частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97 - ВР  зі змінами та доповненнями, статті 133, частини 1 статті 137 Господарського Кодексу України від 16.01.2003 року № 436 - IV, зі змінами та доповненнями та враховуючи лист комунального некомерційного підприємства  «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня» Первомайської міської ради від 11.01.2023 року № 34 щодо передачі та закріплення за комунальним некомерційним підприємством «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня» Первомайської міської ради житлового приміщення (квартири) за адресою вул. Олександра Коротченка, буд. № 1, кв. № 23 м. Первомайськ Миколаївської області, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Передати безоплатно на баланс комунальному некомерційному підприємству «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня»  Первомайської міської ради та закріпити на праві оперативного управління житлове приміщення (квартиру) за адресою вул. Олександра  Коротченка, буд. № 1, кв. № 23 в м. Первомайськ Миколаївської області, загальною площею 36,1 кв. м., житловою  площею 18,8 кв.м.

2. Комунальному некомерційному підприємству «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня»  Первомайської міської ради забезпечити здійснення заходів, пов’язаних з прийманням зазначеного в пункті 1 житлового приміщення у порядку, передбаченому чинним законодавством України.

3. Комунальному некомерційному підприємству «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня»  Первомайської міської ради:

3.1. Звернутись до суб’єкта державної реєстрації прав для реєстрації права оперативного управління на житлове приміщення (квартири) за адресою вул. Олександра Коротченка, буд. № 1, кв. № 23 в м. Первомайськ Миколаївської області, загальною площею 36,1 кв. м., житловою площею 18,8 кв.м. в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, відповідно до вимог чинного законодавства.

3.2. Звернутись до виконавчого комітету Первомайської міської ради з клопотанням щодо надання житловому приміщенню (квартири) за адресою вул. Олександра Коротченка, буд. № 1, кв. № 23 в м. Первомайськ Миколаївської області, загальною площею 36,1 кв. м., житловою площею 18,8 кв.м. статусу службового житла.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.

 

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО

 

Тетяна Швець 7 52 99


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024