НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2023-01-13
Про затвердження плану роботи Первомайської міської ради на І півріччя 2023 року

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

 

 від                        
      м. Первомайськ

 

Про затвердження плану роботи  
Первомайської міської ради
на І півріччя 2023 року

      Відповідно до пункту 7 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, керуючись Регламентом Первомайської міської ради  VІІІ скликання, враховуючи  пропозиції структурних підрозділів міської ради, з метою координації роботи міської ради VІІІ скликання міська рада


ВИРІШИЛА :

1. Затвердити  план  роботи   Первомайської  міської  ради  на І півріччя 2023 року, що додається.

2. Розробити головам постійних комісій міської ради плани роботи відповідних комісій, керуючись планом роботи Первомайської міської ради.

3. Посадовим  особам,  згідно з планом  роботи  Первомайської  міської  ради на І півріччя 2023 року, підготувати  відповідні питання  на розгляд сесій міської ради.

4. Визнати таким, що втратило чинність, рішення міської ради від 24.06.2021 року  № 8 «Про затвердження плану роботи  Первомайської  міської  ради на ІІ півріччя 2021 року».

5. Контроль за виконанням рішення покласти на  постійну комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами  державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади.

 

Міський голова                                                                         Олег ДЕМЧЕНКО

 

Ольга АРАЧКОВСЬКА 5-23-26


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024