НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 18 від 2023-01-13
Про продовження договору найму житлового приміщення для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам у Первомайській міській територіальній громаді (оприлюднено 18.01.2023 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

 

від 13.01.2023_ №  18
      м. Первомайськ

 

Про продовження договору найму житлового
приміщення для тимчасового проживання
внутрішньо переміщеним особам у
Первомайській міській територіальній громаді

 

      Керуючись підпунктом 2 пункту «а», підпунктом 12 пункту «б» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97 - ВР, зі змінами та доповненнями, Порядком формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29.04.2022 року № 495 «Деякі заходи з формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб», враховуючи протокол комісії з розподілу та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб у Первомайській міській територіальній громаді від 06.01.2023 року №  1, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Продовжити договір найму житлового приміщення для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб № 4 шляхом укладення додаткової угоди громадянинові Графу Сергію Вікторовичу (склад сім’ї - 1 особа), який мешкає в квартирі № 1 по вул. Будівельна, 56, м. Первомайськ Миколаївської області, терміном на 1 рік.

2. Управлінню комунальної власності та земельних відносин Первомайської міської ради (ЛІТВІНЕНКО) забезпечити виконання рішення.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

 

Міський голова                                                                               Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024