НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 23 від 2023-01-13
Про затвердження Порядкуорганізації та проведення особистих (виїзних) прийомів громадян керівниками виконавчого комітету міської ради (оприлюднено 18.01.2023 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

 

від  13.01.2023    23
       м. Первомайськ

 

Про затвердження Порядкуорганізації та
проведення особистих (виїзних) прийомів
громадян керівниками виконавчого
комітету міської ради 

 

         Відповідно до статті 40 Конституції України, відповідно до підпункту 1 пункту «б» статті 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, статті 22 Закону України «Про звернення громадян» від 02.10.1996 року № 393/96-ВР, Указу Президента України від 07 лютого 2008 року № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», з метою створення необхідних умов для реалізації конституційних прав громадян на звернення виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Порядок організації та проведення особистих (виїзних) прийомів громадян керівниками виконавчого комітету міської ради, що додається  (Додаток 1).

2. Сектору контролю та організаційної роботи апарату виконавчого комітету міської ради (головний спеціаліст по роботі із зверненнями громадян ЖИВОТОВСЬКА Антоніна) забезпечити належний рівень організаційних умов для проведення особистих (виїзних) прийомів громадян керівниками виконавчого комітету міської ради та розміщення на сайті Первомайської міської ради Порядку організації та проведення особистих (виїзних) прийомів громадян керівниками виконавчого комітету міської ради.

3. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Первомайської міської ради від 12.02.2016 року № 86 «Про затвердження Порядку організації та проведення особистих (виїзних) прийомів громадян керівництвом виконавчого комітету міської ради».

4. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Тетяну ДАНИЛЬЧЕНКО.

 

Міський голова                                                                                 Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024