НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2023-01-23
Про передачу матеріальних цінностей міського матеріального резерву з балансу виконавчого комітету Первомайської міської ради до Очаківської міської територіальної громади

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

 

 від                        
      м. Первомайськ


Про передачу матеріальних цінностей

міського матеріального резерву з
балансу виконавчого комітету
Первомайської міської ради до
Очаківської міської територіальної громади

 

         Відповідно до  статей 25, 26 60  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР (зі змінами та доповненнями), рішення міської ради від 25.03.2021 року № 9 «Про затвердження цільової Програми захисту населення і територій Первомайської міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру», Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» від 16.07.1999 року № 996-XIV (зі змінами та доповненнями),  з метою оперативного реагування на захист населення і території Первомайської міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій, приведення у відповідність до чинного законодавства норм накопичення, реалізації та видачі матеріальних цінностей з міського матеріального резерву, враховуючи лист голови обласної ради Ганни ЗАМАЗЄЄВОЇ від 10.01.2023 року № 13-07/05-23 про надання допомоги місту Очаківу для ліквідації наслідків постійних обстрілів міста, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Передати безоплатно матеріальні цінності міського матеріального резерву з балансу виконавчого комітету Первомайської міської ради до Очаківської міської територіальної громади в особі Очаківського міського голови Сергія БИЧКОВА згідно з додатком.

2. Фінансово-господарському відділу виконавчого комітету міської ради здійснити передачу матеріальних цінностей міського матеріального резерву  з балансу виконавчого комітету Первомайської міської ради до Очаківської міської територіальної громади згідно з вимогами чинного законодавства.

3. Координацію роботи щодо виконання цього рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту, надрокористування, екології, охорони навколишнього середовища, взаємодії з органами самоорганізації населення, енергозбереження та благоустрою.

 

Міський голова                                                                              Олег ДЕМЧЕНКО

Павло МАМОТЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024