НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 25 від 2023-01-23
Про відзначення в Первомайській міській територіальній громаді Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 34-ї річниці виведення військ колишнього Союзу РСР з Афганістану (оприлюднено 27.01.2023)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від   23.01.2023      25
м. Первомайськ

Про відзначення в Первомайській
міській територіальній громаді
Дня вшанування учасників бойових дій
на території інших держав та 34-ї річниці
виведення військ колишнього Союзу РСР
з Афганістану 

Відповідно до статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР, зі змінами та доповненнями, з метою відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ :   

1. Затвердити заходи з підготовки та відзначення в Первомайській міській територіальній громаді Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 34-ї річниці виведення військ колишнього Союзу РСР з Афганістану (додаток 1).

2. Начальнику фінансового управління міської ради (ШУГУРОВ) профінансувати управління соціального захисту населення міської ради з програми «Наша громада: її події, свята, трудові будні» на 2021-2024 роки, згідно з кошторисом витрат, пов’язаних з підготовкою та відзначенням в Первомайській міській територіальній громаді Дня вшанування учасників бойових дій та території інших держав та 34-ї річниці виведення військ колишнього Союзу РСР з Афганістану (додаток 2).

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.                               

 

Міський голова                                                                               Олег ДЕМЧЕНКО

Додаток 1-2


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024