НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 8 від 2023-01-26
Про затвердження положення про управління економічного розвитку територіальної громади міської ради (оприлюднено 01.02.2023)

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської  області
39 СЕСІЯ      VIII СКЛИКАННЯ

                                  

РІШЕННЯ

від  26.01.2023 року № 8
 м. Первомайськ

Про затвердження положення
про управління економічного розвитку
територіальної громади міської ради

Відповідно до частини четвертої статті 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, з метою впорядкування функціональних обов’язків та повноважень управління економічного розвитку територіальної громади Первомайської міської ради у відповідності до чинного законодавства, міська рада  

ВИРІШИЛА: 

1. Затвердити положення про управління економічного розвитку територіальної громади міської ради, що додається

2. Визнати таким, що втратив чинність, пункт 1.3 рішення міської ради від 25.02.2021 року № 4 «Про затвердження положень про управління міської ради, управління та відділи апарату виконавчого комітету міської ради». 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами  державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади.

Міський голова                                                                               Олег ДЕМЧЕНКО

 

 

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024