НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2023-02-01
Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування ХХХХХХХ ХХХХХХ ХХХХХХХ, ХХ.ХХ.ХХХХ р.н.

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської області
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

від                             
м. Первомайськ

Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського
піклування ХХХХХХХ ХХХХХХ ХХХХХХХ, ХХ.ХХ.ХХХХ р.н. 

Керуючись підпунктом 7 пункту «б» статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 р. №280/97 ВР зі змінами та доповненнями, статтею 5, частиною 2 статті 11 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», пунктами 3, 21, 22, 24 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», розглянувши пропозиції комісії з питань захисту прав дитини (протокол №Х від ХХ.ХХ.ХХХХ р.), виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ: 

1. Надати малолітньому ХХХХХХХ ХХХХХХ ХХХХХХХ, ХХ.ХХ.ХХХХ р.н., статус дитини, позбавленої батьківського піклування, на підставі Акту закладу охорони здоров'я та органу внутрішніх справ України про дитину, покинуту в пологовому будинку, іншому закладі охорони здоров'я від ХХ.ХХ.ХХХХ р., витягу з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про державну реєстрацію народження відповідно до статей 126, 133, 135 Сімейного кодексу України із зазначенням відомостей про батька відповідно до частини другої статті 135 Сімейного кодексу України від ХХ.ХХ.ХХХХ р. №ХХХХХХХ.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА. 

Міський голова        Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024