НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2023-02-02
Про надання повноважень щодо складання акта встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю І чи ІІ групи та особами, які потребують постійного догляду

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ


 

від_________________№_______
м.Первомайськ

Про надання повноважень
щодо складання акта встановлення
факту здійснення догляду за особами
з інвалідністю І чи ІІ групи та особами,
які потребують постійного догляду

          Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 10 вересня 2022 року № 1044 «Про внесення змін до Правил перетинання державного кордону громадянами України», статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою підтвердження факту здійснення догляду окремих категорій, виконавчий комітет міської ради 

ВИРІШИВ: 

1. Надати повноваження щодо складання акта встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю I чи II групи та особами, які потребують постійного догляду управлінню соціального захисту населення  Первомайської міської ради.

2. Затвердити Положення про складання акта встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю I чи II групи та особами, які потребують постійного догляду (додаток 1).

3. Затвердити форму акта встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю I чи II групи та особами, які потребують постійного догляду (додаток 2).

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

Міський голова                                                                             Олег ДЕМЧЕНКО          

Додаток 1-2


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024