НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2023-02-03
Про встановлення тарифу використання торговельного місця на території ринку комунального підприємства «Орлик» Первомайської міської ради Миколаївської області для провадження підприємницької діяльності

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

 

______________ №_____
     м. Первомайськ

 

Про встановлення тарифу використання
торговельного місця на території ринку
комунального підприємства «Орлик»
Первомайської міської ради Миколаївської
області для провадження підприємницької
діяльності


         Відповідно до підпункту 2 пункту «а» статті 28 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року №280/97-ВР (зі змінами та доповненнями), розглянувши лист комунального підприємства «Орлик» Первомайської міської ради Миколаївської області від 23.01.2023 року № 81 та розрахунки тарифу використання території, виконавчий комітет міської ради


ВИРІШИВ:

1. Встановити тариф використання торговельного місця на території ринку комунального підприємства «Орлик» Первомайської міської ради Миколаївської області для провадження підприємницької діяльності у розмірі 81,97 грн. (вісімдесят одну грн. 97 коп.) за 1 м2 на місяць.

2. Затвердити калькуляцію тарифу використання торговельного місця на території ринку комунального підприємства «Орлик» Первомайської міської ради Миколаївської області для провадження підприємницької діяльності (додаток).

3. Відповідальність за достовірність та обґрунтованість поданих розрахунків покласти на посадових осіб комунального підприємства «Орлик» Первомайської міської ради Миколаївської області.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

 

Міський голова                                                                                   Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024