НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2023-02-10
Про безоплатну передачу нежитлової будівлі клубу по вул. Соборна, 3А в смт. Підгородна Первомайського району Миколаївської області на баланс управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту Первомайської міської ради та закріплення її в оперативне управління

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 _______   сесія   _______   скликання

РІШЕННЯ

______________  № ____
м. Первомайськ

Про безоплатну передачу нежитлової будівлі клубу
по вул. Соборна, 3А в смт. Підгородна Первомайського району
Миколаївської області на баланс управління культури, національностей,
релігій, молоді та спорту Первомайської міської ради та закріплення
її в оперативне управління 

Відповідно до статті 25, пунктів 30, 31 частини 1 статті 26, частини 5  статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»   від 21.05.1997 року № 280/97-ВР, зі змінами та доповненнями, статті 133, частини 1 статті 137 Господарського Кодексу України від 16.01.2003 року         № 436-IV, зі змінами та доповненнями, враховуючи рішення міської ради  від 28.05.2021 року № 30 «Про затвердження Передавального акту Підгороднянської селищної ради та передачу майна і активів на баланс підприємств, організацій та установ», з метою упорядкування об’єктів комунальної власності міська  рада   

ВИРІШИЛА: 

1. Передати безоплатно на баланс управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту Первомайської міської ради та закріпити на праві оперативного управління нежитлову будівлю клубу по вул. Соборна, 3А в смт. Підгородна Первомайського району Миколаївської області загальною площею 403,9 кв. м.                           

2. Управлінню культури, національностей, релігій, молоді та спорту Первомайської міської ради забезпечити здійснення заходів, пов’язаних з прийманням зазначеної в пункті 1 нежитлової будівлі клубу, у порядку, передбаченому чинним законодавством України. 

3. Управлінню культури, національностей, релігій, молоді та спорту Первомайської міської ради звернутись до суб’єкта державної реєстрації прав для реєстрації права оперативного управління на нежитлову будівлю клубу, зазначену в пункті 1 цього рішення, в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, відповідно до вимог чинного законодавства.                             

4.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО

           


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024