НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2023-02-10
Про затвердження Статуту комунального підприємства «Орлик» Первомайської міської ради Миколаївської області в новій редакції

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКАРАДА
Миколаївської області

____ СЕСІЯ     VІІІ СКЛИКАННЯ

                                              

РІШЕННЯ

 

 від ____________ року    № ______
м. Первомайськ

Про затвердження Статуту комунального
підприємства «Орлик» Первомайської
міської ради Миколаївської області
в новій редакції 

Відповідно до пункту 30 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 57, 78 Господарського кодексу України, положень Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань», у зв’язку з оперативним підпорядкуванням управлінню житлово-комунального господарства Первомайської міської ради, міська рада 

ВИРІШИЛА: 

1. Затвердити Статут комунального підприємства «Орлик» Первомайської міської ради Миколаївської області (код ЄДРПОУ 33224268) в новій редакції (додаток). 

2. Доручити комунальному підприємству «Орлик» Первомайської міської ради Миколаївської області (ЩЕДРОВА) здійснити у встановленому законодавством порядку заходи з державної реєстрації змін до відомостей про юридичну особу, що відображені у новій редакції Статуту. 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО

 

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024