НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2023-02-21
Про затвердження Плану невідкладних заходів із запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі, захисту прав осіб, які постраждали від такого насильства у Первомайській міській територіальній громаді

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

 

від _____________________ № ____________
       м. Первомайськ

 

Про затвердження Плану невідкладних
заходів із запобігання та протидії
домашньому насильству, насильству
за ознакою статі, захисту прав осіб,
які постраждали від такого насильства
у Первомайській міській
територіальній громаді

 

       Відповідно до статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» від 07.12.2017року № 2229-VIІІ зі змінами та доповненнями, розпорядження Кабінету Міністрів України від 21.04.2021 року №361-р «Про затвердження плану невідкладних заходів із запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі, захисту прав осіб, які постраждали від такого насильства», виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:   

      1. Затвердити План невідкладних заходів із запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі, захисту прав осіб, які постраждали від такого насильства у Первомайській міській територіальній громаді  (додається).

      2. Виконавцям забезпечити реалізацію Плану невідкладних заходів із запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі, захисту прав осіб, які постраждали від такого насильства у Первомайській міській територіальній громаді, про що інформувати управління соціального захисту населення міської ради щокварталу до 10 числа.

      3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради  Володимира РЯБЧЕНКА.

 

Міський голова                                                                          Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024