НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 49 від 2023-02-23
Про внесення змін до Регламенту роботи Первомайської міської ради VIII скликання, затвердженого рішенням міської ради від 27.11.2020 року І пленарного засідання № 1 (оприлюднено 02.03.2023 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
   40 сесія                        
VIII скликання
РІШЕННЯ

 

 від  23.02.2023 року № 49
      м. Первомайськ

 

Про внесення змін до Регламенту роботи
Первомайської міської  ради VIII скликання,
затвердженого  рішенням  міської  ради від
27.11.2020 року І пленарного засідання № 1

 

       Відповідно до пункту 1 частини першої статті 26, частини 14 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою організації та дотримання порядку роботи Первомайської міської ради VIII скликання, враховуючи рекомендацію постійної комісії міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами  державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади від 16.02.2023 року № 47, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до частини 2 статті 32 Глави 6 (Порядок підготовки питань для розгляду на сесії) Розділу ІІ «Сесія ради», доповнивши пунктом в такій редакції:

« - головного спеціаліста, уповноваженої особи з питань запобігання та виявлення корупції апарату виконавчого комітету міської ради».

2. Внести зміни до статті 43 Глави 3. (Ведення пленарних засідань)  Розділу ІІІ «Пленарні засідання ради», виклавши її у новій редакції:

«Пленарні засідання ради відкривають, ведуть і закривають міський голова або секретар ради, а на першій сесії – голова територіальної виборчої комісії».

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами  державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади.

 

Міський голова                                                                               Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024