НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 52 від 2023-02-23
Про погодження перейменування залізничної станції «Первомайськ - на - Бузі» (оприлюднено 02.03.2023 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
   40 сесія                        
VIII скликання
РІШЕННЯ

 

 від  23.02.2023 року № 52
      м. Первомайськ

 

Про погодження перейменування
залізничної станції
«Первомайськ - на - Бузі»

 

         Відповідно до пункту 41 частини 1 статті 26 та пункту 1 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року  № 280/97-ВР із змінами та доповненнями, Положення про порядок присвоєння (перейменування) юридичним особам, майно яких перебуває у власності територіальної громади, об’єктам топоніміки, розташованих на території Первомайської міської територіальної громади, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій, затвердженого рішенням міської ради від 28.07.2022 № 6, на підставі звернення виробничого підрозділу «Одеська об’єднана дирекція залізничних перевезень» регіональної філії «Одеська залізниця» акціонерного товариства «Українська залізниця» від 14.02.2023 № ДН-1-18/104 (вх. № 1113/3.1-22 від 15.02.2023), міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Погодити перейменування залізничної станції  «Первомайськ - на - Бузі» на залізничну станцію «Голта», яка знаходиться на території міста Первомайська Первомайської міської територіальної громади Миколаївської області і підпорядкована регіональній філії «Одеська залізниця» акціонерного товариства «Українська залізниця».

2. Це рішення направити до регіональній філії «Одеська залізниця»  акціонерного товариства «Українська залізниця».

3. Відділу інформаційних технологій та комп’ютерно-технічного забезпечення апарату виконавчого комітету міської ради та відділу пресс-служби апарату виконавчого комітету міської ради опублікувати на офіційному сайті Первомайської міської ради та у соціальній мережі «Фейсбук» інформацію щодо перейменування залізничної станції м. Первомайська.

4. Відповідальність за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади.

 

Міський голова                                                                         Олег ДЕМЧЕНКО

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024