НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2023-03-17
Про внесення змін до положення про відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Первомайської міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 30.06.2021 № 2

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської області
 _____сесія   __VІІІ__скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від ____________    ______
м. Первомайськ

Про внесення змін до положення
про відділ містобудування та
архітектури виконавчого комітету
Первомайської міської ради,
затвердженого рішенням міської ради
від 30.06.2021 № 2

Відповідно до статей 25, 26, 54, 60 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні» від  21.05.1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, з метою додержання вимог діючого законодавства з присвоєння адреси об’єктам будівництва та нерухомого майна, міська рада 

ВИРІШИЛА:  

1. Внести зміни до положення про відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Первомайської міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 30.06.2021 № 2 «Про затвердження положень про відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Первомайської міської ради, та управління комунальної власності та земельних відносин Первомайської міської ради», виклавши пункт 3.13 положення в такій редакції:

«3.13. Видає накази про присвоєння адреси об'єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна, розташованих у межах населених пунктів Первомайської міської територіальної громади». 

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.

Міський голова                                                                            Олег  ДЕМЧЕНКО

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024