НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2023-03-17
Про перейменування вулиці Кам’яномостівської в місті Первомайську на вулицю Героя України Дмитра Васильєва

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської область
______сесія   __VІІІ__скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

від __________№  ___
м. Первомайськ

Про перейменування вулиці
Кам’яномостівської в місті
Первомайську на вулицю

Героя України Дмитра Васильєва

Відповідно до пункту 41 частини 1 статті 26 та пункту 1 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР із змінами та доповненнями, Положення про порядок присвоєння (перейменування) юридичним особам, майно яких перебуває у власності територіальної громади, об’єктам топоніміки, розташованих на території Первомайської міської територіальної громади, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій, затвердженого рішенням міської ради від 28.07.2022 № 6, на підставі звернення Сергія ГЛАДЯ від 08.08.2022 (вх. № Г-293-22 від 09.08.2022) щодо перейменування вулиці Кам’яномостівської в м. Первомайську на честь Героя України підполковника Дмитра Васильєва, уродженця міста Первомайська, який з перших днів російського вторгнення в Україну стояв на захисті Батьківщини та загинув 18 березня 2022 року у Запорізькій області під час виконання бойового завдання, був посмертно нагороджений орденом «Золота Зірка» і Богдана Хмельницького ІІ ступеня, враховуючи результати громадського обговорення та рекомендації постійно діючої комісії з питань найменування та перейменування об’єктів топоніміки при виконавчому комітеті Первомайської міської ради (протокол № 1-Т від 21.02.2023), міська рада 

ВИРІШИЛА:

1. Перейменувати вулицю Кам’яномостівську в місті Первомайську на вулицю Героя України Дмитра Васильєва.

 2. Відділу інформаційних технологій та комп’ютерно-технічного забезпечення апарату виконавчого комітету міської ради та відділу пресс-служби апарату виконавчого комітету міської ради опублікувати на офіційному сайті Первомайської міської ради та у соціальній мережі «Фейсбук» інформацію щодо перейменування вулиці Кам’яномостівської в   м. Первомайську на вулицю Героя України Дмитра Васильєва.

 3. Відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету міської ради надіслати це рішення Державному підприємству «Національні інформаційні системи» Міністерства юстиції України для внесення відповідних змін до реєстрів Міністерства юстиції України.

 4. Відповідальність за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови.

 5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади.

Міський голова                                                                         Олег ДЕМЧЕНКО

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024