НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2023-03-17
Про надання згоди на прийняття на безоплатній основі до комунальної власності Первомайської міської територіальної громади квартири № 36 по вул. Гетьмана Мазепи, 120 в м. Первомайську Миколаївської області

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

 

_______________№____
      м. Первомайськ

 

Про надання згоди на прийняття на безоплатній
основі до комунальної власності Первомайської міської
територіальної громади квартири № 36 по вул. Гетьмана
Мазепи, 120 в м. Первомайську Миколаївської області

 

        Відповідно до пунктів 30, 31 частини 1 статті 26, частини 5  статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року  № 280/97 - ВР, зі змінами та доповненнями, частини 1 статті 2, частини 2 статті 4, статті 41 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» від 03.03.1998 року № 147/98 – ВР, зі змінами та доповненнями, враховуючи звернення Головного управління Національної гвардії України щодо надання згоди на передачу з державної до комунальної  власності Первомайської міської територіальної громади квартири № 36 по вул. Гетьмана Мазепи, 120 в м. Первомайську Миколаївської області, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду на прийняття на безоплатній основі до комунальної власності Первомайської міської територіальної громади квартири № 36 по вул. Гетьмана Мазепи, 120 в м. Первомайську Миколаївської області. 

2. Управлінню комунальної власності та земельних відносин Первомайської міської ради підготувати, підписати акт приймання – передачі квартири, зазначеної в пункті 1 цього рішення, та надати його на розгляд та затвердження  до Первомайської міської ради.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.

 

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО

 

Тетяна Швець 7 52 99


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024