НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2023-03-17
Про внесення змін до Переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення, право оренди яких виставляється для продажу на земельних торгах, окремими лотами, затвердженого рішенням міської ради від 25.02.2011 року № 28

ПЕРВОМАЙСЬКА  МІСЬКА  РАДА
Миколаївської  області
___ сесія  ___ скликання

 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

___.___,______   року  № ___
м. Первомайськ

Про внесення змін до Переліку земельних
ділянок несільськогосподарського призначення,
право оренди яких виставляється для  продажу
на земельних торгах, окремими лотами,
затвердженого рішенням міської ради
від 25.02.2011 року № 28 

Відповідно до пункту 34 частини 1 статті 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, статей 134-137 Земельного Кодексу України від 25.10.2001 року № 2768-ІІІ  зі змінами та доповненнями, розглянувши заяви громадян про включення до переліку земельних ділянок, міська  рада 

В И Р І Ш И Л А :  

1. Внести зміни до Переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення, право оренди яких виставляється для  продажу на земельних торгах, окремими лотами, затвердженого рішенням міської ради від 25.02.2011 року № 28 «Про затвердження переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення, що підлягають продажу або  право оренди яких підлягає продажу на земельних торгах», доповнивши його новими земельними ділянками згідно Додатку.

2.  Надати дозвіл управлінню комунальної власності та земельних відносин Первомайської міської ради  виступити організатором з підготовки лотів до продажу права оренди на земельних торгах, зокрема на розроблення документації  із  землеустрою  щодо  відведення  земельних ділянок  зазначених у Додатку до рішення. 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.

Міський голова                                                                        Олег ДЕМЧЕНКО 

Яна Петрова 7 52 99


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024