НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 6 від 2023-04-04
Про приєднання до Європейської ініціативи «Угода мерів щодо Клімату та Енергії» (оприлюднено 11.04.2023)

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської  області
42 СЕСІЯ      VIII СКЛИКАННЯ



РІШЕННЯ

 

від  04.04.2023 року № 6
м. Первомайськ

 Про приєднання до Європейської ініціативи
«Угода мерів щодо Клімату та Енергії»

Керуючись пунктом 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР (зі змінами та доповненнями) та з метою забезпечення сталого енергетичного розвитку Первомайської міської територіальної громади, підвищення енергоефективності, раціонального використання енергоресурсів, альтернативних та відновлювальних джерел енергії, зменшення рівня викидів парникових газів та досягнення кліматичної нейтральності громади, міська рада   

ВИРІШИЛА: 

1. Приєднатися до Європейської ініціативи «Угода мерів щодо Клімату та Енергії» та взяти на себе зобов’язання скоротити викиди СО2 в Первомайській міській територіальній громаді щонайменше на 35% до 2030 року за рахунок заходів з підвищення енергоефективності та використання відновлюваних джерел енергії та досягти кліматичної нейтральності Первомайської міської територіальної громади до 2050 року.  

2. Уповноважити міського голову ДЕМЧЕНКА Олега Михайловича  від імені Первомайської міської територіальної громади підписати «Угоду мерів щодо Клімату та Енергії», що додається.

3. Доручити управлінню економічного розвитку територіальної громади міської ради розробити План дій сталого енергетичного розвитку та клімату Первомайської міської територіальної громади.

Термін: до 30.04.2025 року

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту, надрокористування, екології, охорони навколишнього середовища, взаємодії з органами самоорганізації населення, енергозбереження та благоустрою. 

Міський голова                                                                                                                 Олег ДЕМЧЕНКО

Додаток

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024