НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 17 від 2023-05-03
Про продаж об’єкта малої приватизації комунальної власності Первомайської міської територіальної громади – нежитлової будівлі-котельні по вул. Нова, 19-а в м. Первомайськ Миколаївської області (оприлюднено 08.05.2023 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
   43 сесія                        
VIII скликання
РІШЕННЯ

 

 від  03.05.2023 року № 17
      м. Первомайськ

 

Про продаж об’єкта малої приватизації
комунальної власності Первомайської
міської територіальної громади – нежитлової
будівлі-котельні по вул. Нова, 19-а в
м. Первомайськ Миколаївської області

 

         Відповідно до пункту 30 частини 1 статті 26, статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР, зі змінами та доповненнями, керуючись Законом України «Про приватизацію державного і комунального майна» від 18.01.2018 року № 2269-VIII, зі змінами та доповненнями, Порядком проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 року № 432, зі змінами та доповненнями, Положенням про управління комунальної власності та земельних відносин Первомайської міської ради, затвердженим рішенням міської ради від 30.06.2021 року № 2, враховуючи рішення міської ради від 24.02.2022 року № 44 «Про визначення органу приватизації та затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії з продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Первомайської міської територіальної громади», рішення міської ради  від 23.02.2023 року № 21 «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Первомайської міської територіальної громади, які підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні у 2023 році», враховуючи заяву Юрченка М. В. від 06.04.2023 року № 222/3.13.2-25, з метою підготовки і проведення аукціонів з продажу об'єктів малої приватизації комунальної власності Первомайської міської територіальної громади міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Дозволити продаж об’єкта малої приватизації комунальної власності Первомайської міської територіальної громади: нежитлової будівлі-котельні по вул. Нова, 19-а в м. Первомайськ Миколаївської області, яку включено до переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні у 2023 році.

2. Доручити відділу інформаційних технологій та комп’ютерно-технічного забезпечення апарату виконавчого комітету Первомайської міської ради розмістити на офіційному сайті Первомайської міської ради це рішення протягом п’яти робочих днів, з дня його прийняття.

3. Управлінню комунальної власності та земельних відносин Первомайської міської ради:

3.1. Розмістити інформацію про прийняття рішення про продаж об’єкта малої приватизації комунальної власності в електронній торговій системі протягом п’яти робочих днів, з дня прийняття цього рішення.

3.2. Створити аукціонну комісію з продажу об’єкта малої приватизації комунальної власності Первомайської міської територіальної громади, зазначеного в пункті 1 цього рішення, та затвердити її склад.

3.2.1. Аукціонній комісії з продажу об’єкта малої приватизації, зазначеного в пункті 1 цього рішення, розробити умови його продажу та надати їх на затвердження органу приватизації.

3.3. За результатами проведення електронного аукціону укласти з переможцем електронного аукціону договір купівлі – продажу об’єкта малої приватизації комунальної власності Первомайської міської територіальної громади, зазначеного в пункті 1 цього рішення.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.

 

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО                     


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024