НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2023-05-17
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки для облаштування та обслуговування артезіанської свердловини та башти Рожновського

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

 

___.___.2023 року № ___
       м. Первомайськ

                                                                                                                                                                                                                                     

Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
в постійне користування земельної ділянки
для облаштування та обслуговування
артезіанської свердловини та башти Рожновського

 

            Відповідно до пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР, зі змінами та доповненнями, статей 12, 92, 123, 134 Земельного кодексу України  від 25.10.2001 року № 2768-ІІІ, зі змінами та доповненнями, статті 50 Закону України «Про землеустрій» від 22.05.2003 року № 858-IV, зі змінами та доповненнями, розглянувши заяву КП «Комунсервіс» від 16.05.2023 року щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки для облаштування та обслуговування артезіанської свердловини та башти Рожновського в с. Чаусове Друге, міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

1. Надати дозвіл юридичній особі Комунальне підприємство Первомайської міської ради «Комунсервіс» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки орієнтовною площею 0,1426 га  для облаштування та обслуговування артезіанської свердловини та башти Рожновського в с. Чаусове Друге Первомайського району Миколаївської області.

2.  Юридичній особі Комунальне підприємство Первомайської міської ради «Комунсервіс»:

2.1.  Замовити  проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у суб’єкта господарювання, який є розробником документації із землеустрою, відповідно до вимог частини другої статті 26 Закону України «Про землеустрій».

2.2. Розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки  подати на розгляд та затвердження до Первомайської міської ради, відповідно до вимог чинного законодавства.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.

 

Міський голова                                                                             Олег ДЕМЧЕНКО

 

Олена Артем’єва 7 52 99


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024