НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 103-р від 2023-05-16
Про проведення виплати одноразової матеріальної допомоги сім’ям загиблих та померлих учасників бойових дій на території інших країн, особам з інвалідністю внаслідок війни на території інших країн, які мешкають на території Первомайської міської територіальної громади (оприлюднено 17.05.2023)

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ  МІСЬКИЙ  ГОЛОВА

 

Р  О  З  П  О  Р  Я  Д  Ж  Е  Н  Н  Я

від  16.05.2023      103-р
м. Первомайськ

Про проведення виплати одноразової
матеріальної допомоги сім’ям загиблих
та померлих учасників бойових дій
на території інших країн, особам з
інвалідністю внаслідок війни на території
інших країн, які мешкають на території
Первомайської міської територіальної громади

Керуючись пунктом 20 частини 4 статті 42  Закону України від 21.05.1997 року № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» зі змінами та доповненнями, відповідно до Додатку 5 рішення обласної ради  від 23.12.2020 року № 22 «Про затвердження Комплексної програми соціального захисту «Турбота» на період до 2023 року включно»,  з метою посилення соціальної підтримки сімей загиблих та померлих учасників бойових дій на території інших країн, осіб з інвалідністю внаслідок війни на території інших країн, які мешкають на території Первомайської міської територіальної громади, в зв’язку з наданням додаткового фінансування 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ : 

1. Виплатити одноразову матеріальну допомогу сім’ям загиблих та померлих учасників бойових дій на території інших країн, особам з інвалідністю внаслідок війни на території інших країн, які мешкають на території Первомайської міської територіальної громади, за рахунок коштів  обласного бюджету:

1.1.Дубовець Галині Михайлівні, яка мешкає по вул. ХХХХХХ, м.Первомайськ в сумі 3509,00 (три тисячі п’ятсот дев’ять) грн.

1.2. Янковській Надії Григорівні, яка мешкає по вул. ХХХХХХ с. Чаусове Друге в сумі 3509,00 (три тисячі п’ятсот дев’ять) грн.

2. Допомогу надавати на підставі посвідчення члена сім’ї загиблого (померлого) ветерана війни, довідки, яка підтверджує участь загиблого (померлого) члена сім’ї у бойових діях на території інших країн, та документів, що підтверджують родинний зв’язок із загиблим (померлим) учасника бойових дій на території інших країн (для членів сімей загиблих(померлого) учасників бойових дій на території інших країн); особам з інвалідністю внаслідок війн на території інших держав на підставі довідки територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки про участь у бойових діях на території інших країн, копії посвідчення особи з інвалідністю внаслідок війни на території інших країн та копії довідки медико-соціальної експертної комісії про встановлення інвалідності внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, пов’язаного з перебуванням на території інших країн у період бойових дій. 

3. Фінансовому управлінню міської ради (ШУГУРОВ) профінансувати управління соціального захисту населення міської ради в сумі 7018,00 (сім тисяч вісімнадцять) грн. за рахунок коштів, передбачених обласним бюджетом міському бюджету на проведення виплати одноразової матеріальної допомоги сім’ям загиблих та померлих учасників бойових дій на території інших країн, особам з інвалідністю внаслідок війни на території інших країн, які мешкають на території Первомайської міської територіальної громади. 

4.Управлінню соціального захисту населення міської ради (КОЛЕСНІЧЕНКО) виплатити одноразову матеріальну допомогу. 

5. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.


Міський голова                                                                   Олег ДЕМЧЕНКО

 

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024