НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2023-05-25
Про направлення депутатського запиту Володимира БОЙКА

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

 

 від   ________________   № ____
             м.Первомайськ                                                                                                                    

 

Про направлення депутатського
запиту Володимира БОЙКА

 

            Відповідно до частин 7, 8  статті 49 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, статей 21, 22 Закону України  «Про статус депутатів місцевих рад» від 11.07.2002 року № 93-ІV,  міська  рада

 

ВИРІШИЛА:

1.  Направити посадовим особам Первомайської міської ради та її виконавчого комітету депутатський запит, внесений депутатом Первомайської міської ради Володимиром БОЙКО та підтриманий на пленарному засіданні міської ради  25.05.2023 року, що додається.

2. Посадовим   особам,   до  яких  звернутий депутатський запит, на наступну чергову сесію міської ради надати офіційну письмову відповідь  міській  раді  та  депутату  міської  ради БОЙКУ Володимиру Григоровичу.

Довести до відома посадових осіб, що  згідно з пунктом 4  статті 22  Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», в якому зазначено, якщо запит з об’єктивних причин не може бути розглянуто у встановлений міською радою термін, то посадові особи зобов’язані письмово повідомити міську раду та депутата міської ради БОЙКА В.Г. і запропонувати інший термін, який не повинен  перевищувати одного місяця з дня отримання запиту.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами  державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади.

 

Міський голова                                                                      Олег ДЕМЧЕНКО

 

Ольга АРАЧКОВСЬКА 5 23 26


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024