НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2023-05-26
Про відзначення Дня журналіста у Первомайській міській територіальній громаді у 2023 році

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від___________________№___________
           м. Первомайськ

Про відзначення Дня журналіста
у Первомайській міській
територіальній громаді у 2023 році

 

       Відповідно до статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання Указу Президента України від 25.05.1994р. №251 «Про День журналіста», з метою належного відзначення професійного свята працівників медіа – Дня журналіста у Первомайській міській територіальній громаді, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Затвердити заходи з нагоди відзначення Дня журналіста у Первомайській міській територіальній громаді у 2023 році (Додаток 1).

2. Фінансовому управлінню міської ради (ШУГУРОВ) профінансувати виконавчий комітет міської ради за рахунок коштів, передбачених у міському бюджеті на програму «Наша громада: її події, свята, трудові будні», згідно з кошторисом витрат, пов'язаних з підготовкою та відзначенням Дня журналіста в Первомайській міській територіальній громаді в 2023 році (Додаток 2).

3. Фінансово-господарському відділу апарату виконавчого комітету міської ради (ЛАВРЕНЮК) оплатити вказані витрати згідно з кошторисом.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.  


Міський голова                                          Олег ДЕМЧЕНКО

 

Додатки

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024