НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2023-06-08
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Первомайської міської ради від 19.05.2023 року № 229 «Про затвердження Положення про Алею Слави на кладовищах Первомайської міської територіальної громади»

МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від  ______________ № ___
м. Первомайськ

Про внесення змін до рішення
виконавчого комітету Первомайської
міської ради від 19.05.2023 року
№ 229 «Про затвердження Положення
про Алею Слави на кладовищах
Первомайської міської територіальної громади» 

Відповідно до статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР, зі змінами та доповненнями, з метою увічнення пам’яті захисників та захисниць, які загинули (померли, внаслідок отримання поранення, контузії, травми, каліцтва) під час бойових дій з окупаційними військами російської федерації, утвердження шанобливого ставлення до загиблих захисників та захисниць, виконавчий комітет міської ради 

ВИРІШИВ: 

1. Внести зміни до пункту 1 рішення виконавчого комітету Первомайської міської ради від 19.05.2023 р. № 229 «Про затвердження Положення про Алею Слави на кладовищах Первомайської міської територіальної громади» виклавши абзац 14, розділу 2 додатку до рішення виконавчого комітету Первомайської міської ради в такій редакції:

«На монументі Алеї Слави викарбовуються прізвища та імена загиблих (померлих) захисників, захисниць, які захороненні на відповідному кладовищі. А також прізвища та імена загиблих (померлих) захисників, захисниць, сім’ї, яких (батьки, дружина, діти) зареєстровані або постійно проживають у місті Первомайськ та населених пунктах Первомайської міської територіальної громади». 

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.                               

Міський голова                                                                               Олег ДЕМЧЕНКО

 

 

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024