НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2023-07-04
Про встановлення тарифу на надання послуг з диспетчерського управління, організації обліку рухомого складу та контролю за виконанням графіків руху на міських та приміських маршрутах загального користування в Первомайській міській територіальній громаді для комунального підприємства міської ради «Управління пасажирських перевезень»

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської області
виконавчий комітет

РІШЕННЯ

 

від ______________№ ______ 

Про встановлення тарифу на надання послуг з диспетчерського управління, організації обліку рухомого
складу та контролю за виконанням графіків руху на міських та приміських маршрутах загального користування
в Первомайській міській територіальній громаді  для комунального підприємства міської ради «Управління пасажирських перевезень» 

Керуючись підпунктом 71 пункту «а» частини першої статті 30 та підпунктом 2 пункту «а» статті 28, статтею 53  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 р. № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, пунктом 6.1.3. Статуту комунального підприємства Первомайської міської ради “Управління пасажирських перевезень” затвердженого рішенням міської ради від 03.05.2023 року №23,  пунктом 7.4. всіх договорів про здійснення перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування Первомайської міської територіальної громади, на підставі планових розрахунків комунального підприємства Первомайської міської ради «Управління пасажирських перевезень», виконавчий комітет Первомайської міської ради

 ВИРІШИВ:

1. Встановити тариф на надання послуг з диспетчерського управління, організації обліку рухомого складу та контролю за виконанням графіків руху на міських та приміських маршрутах загального користування в Первомайській міській територіальній громаді  для комунального підприємства міської ради «Управління пасажирських перевезень», а саме 1 оберт в розмірі 6,5 грн (додаток).

2. Відповідальність за достовірність та обґрунтованість поданих розрахунків покласти на посадових осіб комунального підприємства Первомайської міської ради «Управління пасажирських перевезень». 

3. Рішення виконавчого комітету міської ради набирає чинності з моменту його офіційного оприлюднення.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови  Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

Міський голова                                                                              Олег ДЕМЧЕНКО

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024