НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2023-07-07
Про визначення місця проживання малолітнього ХХХХХ ХХХХХ ХХХХХ, ХХ.ХХ.ХХХХ р.н.

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від                             
           м. Первомайськ

                          

Про визначення місця проживання малолітнього
ХХХХХ ХХХХХ ХХХХХ, ХХ.ХХ.ХХХХ р.н.

 

        Керуючись підпунктом 4 пункту «б» частини 1 статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 р. №280/97-ВР, статтями 160, 161 Сімейного кодексу України від 10.01.2002 р. №2947-ІІІ, пункту 72 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов'язаної із захистом прав дитини, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», розглянувши заяву гр. ХХХХХ Х.Х., від ХХ.ХХ.ХХХХ р. №ХХХХ/Х.ХХ.Х-ХХ про визначення місця проживання її малолітньої дитини, та пропозиції комісії з питань захисту прав дитини (протокол №Х від ХХ.ХХ.ХХХХ року), виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Визначити місце проживання малолітнього ХХХХХХХ ХХХХХХ ХХХХХХ, ХХ.ХХ.ХХХХ року народження, з його матір'ю, гр. ХХХХХХ ХХХХХХ ХХХХХХХ, ХХ.ХХ.ХХХХ року народження, за адресою: м. ХХХХХХХ, вул. ХХХХХХХ, буд. Х, кв. ХХХ.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

 

Міський голова                                                                                 Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024