НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2023-07-11
Про затвердження Дислокації розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі та ярмаркової діяльності на території Первомайської міської територіальної громади

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від ____________________ № _____
     м. Первомайськ

 

Про затвердження Дислокації
розміщення засобів  пересувної

дрібнороздрібної   торговельної мережі  
та ярмаркової діяльності на території
Первомайської міської територіальної громади

 

       Відповідно до підпунктів 1, 2 пункту «б» статті 30 «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання  протоколу засідання робочої групи з впорядкування дислокації місць проведення ярмарково – виставкової діяльності  на території Первомайської міської територіальної громади від 27.05.2022 року, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Дислокацію розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі та ярмаркової діяльності на території Первомайської міської територіальної громади (додаток).

2.  Відділу  містобудування та  архітектури виконавчого комітету міської ради розробити Схеми розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі та ярмаркової діяльності відповідно до Дислокації розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі та ярмаркової діяльності на території Первомайської міської територіальної громади.

                                            Термін: 15.08.2023 року

3. Визнати такими, що втратили чинність рішення виконавчого комітету міської ради:  від 10.02.2017 року №50 «Про затвердження Дислокації та Схем розміщення засобів пересувної та об’єктів сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі в місті Первомайськ» зі змінами та доповненнями, від 10.02.2017 року №48 «Про затвердження Дислокації місць проведення ярмаркової торгівлі» зі змінами та доповненнями.

4. Управлінню економічного розвитку територіальної громади міської ради розмістити на офіційному сайті Первомайської міської ради у розділі «Економіка», вкладка «Розвиток малого та середнього підприємництва»,  додаток до рішення, зазначений у пункті 1.

5.  Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

 

Міський голова                                                                         Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024