НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2023-07-21
Про проведення благодійного заходу «Beauty day of Ukrainian sisters»

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від___________________№___________
           м. Первомайськ

Про проведення благодійного заходу
«Beauty day of  Ukrainian sisters»

 

         Відповідно до статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21 травня 1997 року № 280/97-ВР, зі змінами та доповненнями, листа щодо проведення благодійного заходу «Beauty day of  Ukrainian sisters» з метою надання БО «Українські сестри та Кіндфрендлі» та БО «БФ Волонтерський рух Ірпеня» допомоги жінкам з різними категоріями вразливості, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Провести благодійний захід «Beauty day of  Ukrainian sisters» 04.08.2023 року 12.00 - 18.00 год. за ініціативи БО «Українські сестри та Кіндфрендлі» та БО «БФ Волонтерський рух Ірпеня» у приміщенні будинку культури і техніки «Фрегат» за адресою: вулиця Корабельна, 24.

2. Управління соціального захисту населення міської ради (ПОЛІЩУК) визначити Координатором по взаємодії з БО «Українські сестри та Кіндфрендлі» та БО «БФ Волонтерський рух Ірпеня» у проведенні благодійного заходу. Відповідальна за проведення заходу Оксана СТЕПАНЕНКО.

3. Управлінню культури, національностей, релігій, молоді та  спорту міської ради (ОЛІШЕВСЬКА) безкоштовно забезпечити:

3.1. Проведення благодійного заходу за місцем проведення, зазначеного у пункті 1 даного рішення, з дотриманням вимог чинного законодавства.

3.2. Локацію для дитячого майданчика та сцену для вокалістів.

3.3. Озвучення заходу.

4. Відділу прес-служби апарату виконавчого комітету міської ради до 24.07.2023 року на офіційному сайті Первомайської міської ради висвітлити  інформацію щодо дати проведення благодійного заходу «Beauty day of  Ukrainian sisters».

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

 

Міський голова                                                                            Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024