НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2023-08-04
Про взяття на квартирний облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від _____________ № ____
      м. Первомайськ

 

Про взяття на квартирний облік
громадян, які потребують
поліпшення житлових умов

 

 

        Керуючись підпунктом 2 пункту «а», підпунктом 12 пункту «б», статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97 - ВР зі змінами та доповненнями, статтями 1, 33 Закону України  «Про забезпечення організаційно - правових умов соціального захисту  дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» від 13.01.2005 року № 2342 - IV зі змінами та доповненнями,  пунктом 7 частини 1 статті 11  Закону України «Про житловий фонд соціального призначення» від 12 січня 2006 року № 3334 - IV зі змінами та доповненнями, Житловим Кодексом України від 30.06.1983 року № 5464 – Х зі змінами та доповненнями, постановою Ради Міністрів Української РСР і Укрпрофради   від 11.12.1984 року № 470 «Правила обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР »  зі  змінами  та  доповненнями (далі - Правила),  враховуючи   протокол  громадської  комісії  з  житлових  питань від 03.08.2023 року № 8, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Взяти на квартирний облік з правом позачергового одержання жилого приміщення  Михайлика Станіслава Васильовича,  ХХХХХ року народження, який має статус дитини-сироти, відповідно до підпункту 3 пункту 46 Правил, статті 46 Житлового кодексу та заяви – клопотання  управління  у  справах дітей міської ради від 07.07.2023 року. Склад сім'ї - 1 особа.

2. Взяти на квартирний облік з правом позачергового одержання жилого приміщення Тішкова Романа Сергійовича, ХХХХХ року народження, який має статус дитини, позбавленої батьківського піклування, відповідно до підпункту 3 пункту 46 Правил, статті 46 Житлового кодексу та заяви – клопотання  управління  у  справах дітей міської ради від 07.07.2023 року. Склад сім'ї - 1 особа.

3. Внести зміни в облікову справу Ященка Ігора Миколайовича,  ХХХХХ року народження, який перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті з першочерговим правом отримання житла, включивши до складу сім’ї доньку Ященко Анну Ігорівну, ХХХХХ року народження. Склад сім’ї - 4 особи.

4. Внести зміни в облікову  справу  Кочішвілі  Юлії  Русланівни, ХХХХХ року народження, яка перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті з позачерговим правом отримання житла, змінивши прізвище з Кочішвілі на Ошовську, згідно поданих документів,  та включивши до складу сім’ї сина Ошовського  Артема Вікторовича,  ХХХХХ  року  народження.  Склад сім’ї - 2 особи.

5. Внести зміни в облікову  справу  Бербеги Анастасії Сергіївни,  ХХХХХ року народження, яка перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті з позачерговим правом отримання житла, змінивши прізвище з Бербеги на Савенко, згідно поданих документів,  та включивши до складу сім’ї чоловіка Савенка Валентина Івановича, ХХХХХ року народження і  доньку Савенко Владиславу Валентинівну, ХХХХХ року народження.  Склад сім’ї - 3 особи.

6. Внести зміни в облікову  справу  Соколової  Анастасії Іллівни, ХХХХХ року народження, яка перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті з позачерговим правом отримання житла, змінивши прізвище з Соколової на  Яволовську,  згідно поданих документів.  Склад сім’ї - 1 особа.

7. Внести зміни в облікову  справу  Григорян Аліни Вікторівни,  ХХХХХ року народження, яка перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті з позачерговим правом отримання житла, змінивши прізвище з Григорян на Барда, згідно поданих документів,  та включивши до складу сім’ї чоловіка Барду Павла Олександровича, ХХХХХ року народження,  доньку Барду Мію Павлівну,  ХХХХХ року народження та сина Барду Матвія Павловича, ХХХХХ року народження. Склад сім’ї - 4 особи.

8. Внести зміни в облікову  справу  Шевчук Юлії Володимирівни,  ХХХХХ року народження, яка перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті з позачерговим правом отримання житла, змінивши прізвище з Шевчук на Клімова, згідно поданих документів,  та включивши до складу сім’ї чоловіка  Клімова Андрія Павловича, ХХХХХ року народження, та доньку Клімову Софію Андріївну, ХХХХХ року народження. Склад сім’ї – 3 особи.

9.  Виключити із загальної черги Клімову Юлію Володимирівну, взяту на квартирний облік  згідно рішення виконавчого комітету Первомайської міської ради від 13.08.2021 року № 345 та згідно поданої заяви.

10. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

 

Міський голова                                                                               Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024