НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2023-08-04
Про виключення зі складу сім'ї осіб, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Первомайської міської ради

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від _____________ № ____
      м. Первомайськ

 

Про виключення зі складу сім'ї осіб,
які перебувають на квартирному обліку
при виконавчому комітеті Первомайської
міської ради 

                    

        Керуючись підпунктом 2 пункту «а», підпунктом 12 пункту «б», статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97 - ВР зі змінами та доповненнями, Житловим Кодексом України  від 30.06.1983 року № 5464 – Х зі змінами та доповненнями, постановою Ради Міністрів Української РСР і Укрпрофради від 11.12.1984 року № 470 «Правила обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» зі змінами та доповненнями (далі - Правила),  враховуючи  протокол громадської комісії з житлових питань  від 03.08.2023 року № 8 виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

       1. Виключити зі складу сім’ї Сербул Людмили Леонідівни, ХХХХХ року народження, яка перебуває на квартирному обліку  при виконавчому комітеті Первомайської міської ради та користується першочерговим правом отримання жилого приміщення, чоловіка Сербула Олега Миколайовича,  ХХХХХ року народження,  у зв’язку зі смертю. Склад сім’ї – 4 особи.

       2. Виключити зі складу сім'ї Семякова Валентина Валерійовича,    ХХХХХ року народження, який перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті Первомайської міської ради та користується  першочерговим правом отримання житлового приміщення, сина Семякова Андрія Валентиновича, ХХХХХ року народження, у зв’язку зі смертю. Склад сім'ї - 3 особи.

       3. Виключити зі складу сім’ї Шолом Олександри Олександрівни,  ХХХХХ року народження, яка перебуває на квартирному обліку  при виконавчому комітеті Первомайської міської ради та користується правом отримання жилого приміщення на загальних підставах, чоловіка Шолом Романа Сергійовича, ХХХХХ року народження,  у зв’язку зі смертю. Склад сім’ї – 4 особи.

       4. Виключити із загальної черги та включити в список з правом першочергового надання житла,  відповідно до підпункту 11 пункту 44 Правил та статті 45 Житлового кодексу України, сім'ю Шолом Олександри Олександрівни, ХХХХХ року народження. Склад сім'ї -4 особи.

        5.   Зняти з квартирного обліку Костюк Валентину Олексіївну,  ХХХХХ року народження, у зв’язку зі смертю та перевести  квартирну чергу з Костюк Валентини Олексіївни  на доньку Зіменко Світлану Петрівну, ХХХХХ року народження, з правом перебування на квартирному  обліку на загальних підставах, відповідно до статті 40 Житлового кодексу. Склад сім'ї ­­ – 2 особи.

       6. Виключити зі складу сім’ї Цибулька Сергія Володимировича,       ХХХХХ року народження, який перебуває на квартирному обліку  при виконавчому комітеті Первомайської міської ради та користується першочерговим правом отримання  жилого приміщення, сина Цибулька Євгена Сергійовича,  ХХХХХ року народження,  у зв’язку із забезпеченням  житлом (відповідно до інформації з витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права  власності від 31.05.2023 року),  відповідно до підпункту 1 пункту 26 Правил та пункту 1 статті 40 Житлового кодексу України. Склад сім’ї – 2 особи.

       7.  Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

 

Міський голова                                                                               Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024