НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2023-08-04
Про затвердження фінансових планів комунальних підприємств на 2024 рік (крім підприємств ЖКГ та охорони здоров’я)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

Від_________ року №  ___
          м. Первомайськ

  

Про затвердження фінансових планів
комунальних підприємств на 2024 рік
(крім підприємств ЖКГ та охорони здоров’я)

 

      Керуючись підпунктом 4 пункту «а» статті 27 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21 травня 1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями та відповідно до наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 02.03.2015 року № 205 «Про затвердження Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану суб’єкта господарювання державного сектору економіки», рішення виконавчого комітету Первомайської міської ради від 21.10.2022 № 379 «Про затвердження Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів комунальних та комунальних некомерційних підприємств Первомайської міської ради», виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Пояснювальну записку до фінансового плану комунального підприємства «Управління пасажирських перевезень», комунального підприємства «Первомайська друкарня», комунального підприємства «Архітектурно-планувальне бюро» та комунального підприємства «Первомайське міжміське бюро технічної інвентаризації» Первомайської міської ради на 2024 рік взяти до відома (додаток 1)

2. Затвердити фінансовий план та показники з праці комунального підприємства «Управління пасажирських перевезень» (додаток 2).

3. Затвердити фінансовий план та показники з праці комунального підприємства «Первомайська друкарня» (додаток 3).

4. Затвердити фінансовий план та показники з праці комунального підприємства «Архітектурно-планувальне бюро» (додаток 4).

5. Затвердити фінансовий план та показники з праці комунального підприємства «Первомайське міжміське бюро технічної інвентаризації» (додаток 5).

6. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету від 27.12.2022 року № 467 «Про затвердження фінансових планів комунальних підприємств на 2023 рік (крім підприємств ЖКГ та охорони здоров’я)».

7. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

 

Міський голова                                                                        Олег ДЕМЧЕНКО

 

Додатки

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024