НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2023-09-01
Про проведення осіннього місячника з благоустрою і санітарного очищення територій населених пунктів Первомайської міської територіальної громади

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від_________________№_______
                  м.Первомайськ

 

Про проведення осіннього місячника з
благоустрою і санітарного очищення
територій населених пунктів  
Первомайської міської територіальної
громади

 

         Відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів» від 06.09.2005 року №2807-IV (із змінами), підпунктів 7, 11 пункту «а» частини 1 статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року №280/97-ВР (із змінами та доповненнями), з метою забезпечення утримання території Первомайської міської територіальної громади в належному санітарному стані, території, місць загального користування, парків, скверів, бульварів, вулиць, проспектів, набережних, прибудинкових територій, кладовищ, територій лікувальних, оздоровчих, навчальних, спортивних закладів, ринків та торгових майданчиків і прилеглих до них територій, виконавчий комітет Первомайської міської ради


ВИРІШИВ:

1. Провести з 25 вересня по 25 жовтня 2023 року осінній місячник з благоустрою і санітарного очищення території Первомайської міської територіальної громади.

2. Затвердити план робіт з благоустрою і санітарного очищення території Первомайської міської територіальної громади в період осіннього двомісячника в період з 25 вересня по 25 жовтня 2023 року (додаток).

3. Управлінню житлово-комунального господарства міської ради, Підгороднянському старостинському округу, Грушівському старостинському округу, Кам’янобалківському старостинському округу, Кінецьпільському старостинському округу забезпечити:

3.1. здійснення заходів щодо ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ побутових та інших відходів, прибирання від опалого листя та приведення в належний санітарний стан прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих, спортивних та господарських майданчиків, кладовищ, меморіальних комплексів, вулиць, доріг, тротуарів, зупинок міського транспорту та очищення від сміття берегів та водойм;

3.2. упорядкувати території підвідомчих об’єктів природно-заповідного фонду.

4. Відділу муніципальної варти апарату виконавчого комітету міської ради постійно контролювати виконання Правил благоустрою на території Первомайської міської територіальної громади установами, приватними підприємцями, землекористувачами, в тому числі на територіях, закріплених за підприємствами та організаціями.

5. Управлінню економічного розвитку територіальної громади міської ради довести до відома суб’єктів підприємницької діяльності, підприємств, установ та організацій усіх форм власності інформацію про необхідність забезпечення участі в проведенні робіт з благоустрою і санітарного очищення прилеглих до них територій.

6. Апарату міської ради залучити до участі голів квартальних комітетів у проведенні осіннього місячника з благоустрою і санітарного очищення на територіях квартальних комітетів громади Первомайська.

7. Комунальним підприємствам Первомайської міської ради: «Комунсервіс», «Флора», «Первомайськводоканал»,  «Орлик», ТОВ «Еталонсервіс» (за узгодженням), ТОВ «ЧИСТ-КОМП» (за узгодженням),  ТОВ «Комунтехбудсервіс» (за узгодженням), ФОП Горбенко І.І. (за узгодженням), ФОП Фролова І.І. (за узгодженням), ФОП Пестов П.Є. (за узгодженням),  спланувати необхідний перелік та обсяг робіт по прибиранню територій Первомайської міської територіальної громади під час осіннього місячника з благоустрою і санітарного очищення. Надати до управління житлово-комунального господарства міської ради відповідні плани заходів, терміном до 25 вересня 2023 року та звіт про їх виконання, терміном до 27 жовтня 2023 року.

8. Відділу прес-служби апарату виконавчого комітету міської ради через офіційний сайт Первомайської міської ради забезпечити широке висвітлення інформації про проведення осіннього місячника.

9. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

 

Міський голова                                                                                          Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024