НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2023-09-01
Про відмову у виключенні з числа службових жилого приміщення, кімнати № 16 у гуртожитку за адресою вул. Корабельна, 20 м. Первомайськ Миколаївської області, громадянину Носко Я.М.

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від ___________ № ______
м. Первомайськ

Про відмову у виключенні з числа
службових жилого приміщення,
кімнати № 16 у гуртожитку
за адресою  вул. Корабельна, 20
м. Первомайськ Миколаївської
області, громадянину Носко Я.М.  

                Керуючись підпунктом 2 пункту «а» статті 30, 53 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97 - ВР, зі змінами та доповненнями, ст. 125 Житлового кодексу України, Положенням про порядок надання службових жилих приміщень і користування ними в Українській PCP, затвердженого постановою Ради Міністрів Української PCP від 04.02.1988 № 37, постановою Ради Міністрів УРСР і Укрпрофради від 11.12.1984 року № 470 «Правила обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в УРСР», розглянувши лист КП «Затишок» від 31.08.2023 року № 91 щодо зняття статусу службової кімнати у  гуртожитку за адресою  вул. Корабельна, 20 м. Первомайськ Миколаївської області та враховуючи   протокол громадської комісії з житлових питань та наглядової ради від 31.08.2023 року № 9, розглянувши заяви Носко Ярослава Миколайовича, виконавчий комітет міської ради 

ВИРІШИВ:

1. Відмовити у виключенні з числа службових кімнати № 16 у гуртожитку за адресою  вул. Корабельна, 20 м. Первомайськ Миколаївської області, загальною площею 13,40 кв.м., громадянину Носко Ярославу Миколайовичу, місце проживання якого зареєстровано за адресою: кімната № 16 у гуртожитку за адресою  вул. Корабельна, 20 м. Первомайськ Миколаївської області,  у зв’язку із  необґрунтуванням доцільності зняття статусу службової квартири балансоутримувачем та відсутністю 10 років трудових відносин з                          КП «Затишок», відповідно до статті 125 Житлового кодексу України.

2. Припинити право користування зазначеним в пункті 1 житловим приміщенням між  КП «Затишок» та Носко Ярославом Миколайовичем.

3. Управлінню комунальної власності та земельних відносин Первомайської міської ради і КП «Затишок»  визначитись з подальшим використанням службового житлового приміщення, кімнати № 16 у гуртожитку за адресою  вул. Корабельна, 20 м. Первомайськ Миколаївської області за призначенням у відповідності до норм чинного законодавства.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024