НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 38 від 2023-08-31
Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Первомайська» Олексі Сергійовичу РІЗНИКОВУ (оприлюднено 07.09.2023 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
  
49 сесія                        VIII скликання
РІШЕННЯ

 від  31.08.2023 року № 38
      м. Первомайськ

 

Про присвоєння звання «Почесний
громадянин міста Первомайська»
Олексі Сергійовичу РІЗНИКОВУ

 

        Відповідно до статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Первомайська», затвердженого рішенням міської ради від 29.08.2017 року № 1,  з нагоди 347-ї річниці утворення міста Первомайська, враховуючі клопотання депутата Первомайської міської ради  Павла МАМОТЕНКА та рекомендацію постійної комісії міської ради з питань охорони здоров’я, освіти, науки, культури, молоді та туризму, соціального захисту, мови, прав національних меншин, гендерної рівності та дитинства  від 25.08.2023 року № 20,  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Присвоїти  звання  «Почесний  громадянин  міста  Первомайська» Олексі Сергійовичу РІЗНИКОВУ - за видатні заслуги та значний особистий внесок у розвиток міста Первомайська, його культуру. (Біографічна довідка додається).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади.

 

Міський голова                                                                                            Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024