НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 40 від 2023-08-31
Про надання дозволу управлінню комунальної власності та земельних відносин Первомайської міської ради на придбання до комунальної власності Первомайської міської територіальної громади індивідуально визначеного майна: окремі електричні установки, газову котельню, обладнання для постачання тепла, тепломережі (оприлюднено 07.09.2023 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
  
49 сесія                        VIII скликання
РІШЕННЯ

від  31.08.2023 року № 40
      м. Первомайськ

 

Про надання дозволу управлінню комунальної
власності та земельних відносин Первомайської
міської ради на придбання до комунальної
власності Первомайської міської територіальної
громади індивідуально визначеного майна:
окремі електричні установки, газову котельню,
обладнання для постачання тепла, тепломережі

 

        Відповідно до статті 25, частини 5, 9 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97 - ВР, зі змінами та доповненнями, враховуючи лист ТОВ «Комунсервіс Тепло» від 29.08.2023 року № 29-08/2023-1 щодо придбання індивідуально визначеного майна: окремі електричні установки, газову котельню, обладнання для постачання тепла, тепломережі, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл управлінню комунальної власності та земельних відносин Первомайської міської ради на придбання до комунальної власності Первомайської міської територіальної громади індивідуально визначеного майна: окремі електричні установки, газову котельню, обладнання для постачання тепла, тепломережі, вартістю, визначеною згідно з незалежною експертною оцінкою майна.   

2. Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) передбачити кошти на придбання індивідуально визначеного майна, зазначеного в пункті 1 цього рішення.

3.Управлінню комунальної власності та земельних відносин Первомайської міської ради вжити заходів щодо оформлення прийняття індивідуально визначеного майна, зазначеного в пункті 1 цього рішення, в порядку і термін згідно з чинним законодавством України.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.

 

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024