НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2023-09-07
Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від ХХХХХ р. № ХХХ «Про надання дозволу гр. ХХХХХХХХХХХХ на укладання договору дарування житла»

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від                                    
      м. Первомайськ

 

Про внесення змін в рішення
виконавчого комітету  від ХХХХХ р.
№ ХХХ «Про надання дозволу гр.
ХХХХХХХХХХХХ на укладання
договору дарування житла»

 

          Керуючись підпунктом 4 пункту «б» частини 1 статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 р. № 280/97-ВР, зі змінами та доповненнями, статтями 71, 242 Цивільного кодексу України від 16.01.2003 р. № 435-IV, статті 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей» від 02.06.2005 р. № 2623/IV, частиною 3 статті 17 Закону України «Про охорону дитинства» від 26.04.2001 р. № 2402/ІІІ, статті 17 Сімейного кодексу України, розглянувши заяву гр. ХХХХХХХХХХ від ХХХХХ року № ХХХХХХ, про внесення змін в рішення виконавчого комітету від ХХХХХ р.№ ХХХХ «Про надання дозволу гр. ХХХХХХХХ на укладання договору дарування житла», яке належить на праві приватної власності, та додані документи, враховуючи  інтереси  дитини, виконавчий комітет міської ради


ВИРІШИВ:

     1. Внести зміни до назви рішення виконавчого комітету від ХХХХХХХ р. № ХХХХХ «Про надання дозволу гр. ХХХХХХХХ на укладання договору дарування житла», доповнивши після слова «житла» слово «неповнолітнім».

     2.  Внести зміни до пункту 1 рішення, замінивши вираз «на оформлення договору дарування» виразом «надати йому дозвіл на укладання договору дарування».

     3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

 

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО               


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024