НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2023-10-06
Про встановлення тарифів на ритуальні послуги, які надає фізична особа-підприємець Кеніч Павло Павлович

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

______________ №_____
м. Первомайськ

 

Про встановлення тарифів на ритуальні
послуги, які надає фізична особа-підприємець
Кеніч Павло Павлович


        Відповідно до підпункту 2 пункту «а» статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР (зі змінами та доповненнями), Закону України «Про поховання та похоронну справу» від 10.07.2003 року № 1102-IV (зі змінами та доповненнями), наказу Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 19.11.2003 року № 194 «Про затвердження Єдиної методики визначення вартості надання громадянам необхідного мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг, реалізації предметів ритуальної належності» (зі змінами та доповненнями), наказу Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 03.03.2009 р. № 52 «Про затвердження Норм часу на надання ритуальних послуг та виготовлення предметів ритуальної належності», розглянувши лист фізичної особи-підприємця Кеніч Павла Павловича від 12.09.2023 року, виконавчий комітет міської ради


ВИРІШИВ:

1. Встановити фізичній особі-підприємцю Кенічу Павлу Павловичу тарифи на ритуальні послуги, які передбачені необхідним мінімальним переліком окремих видів ритуальних послуг (Додаток).

2. Відповідальність за достовірність та обґрунтованість поданих розрахунків покласти на фізичну особу-підприємця Кеніч Павла Павловича.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

 

Міський голова                                                                                   Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024