НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2023-10-06
Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення комунальному підприємству «Житло-плюс» Первомайської міської ради Миколаївської області

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

______________ №_____
       м. Первомайськ

 

Про встановлення тарифів на послуги
з централізованого водопостачання
та централізованого водовідведення
комунальному підприємству
«Житло-плюс» Первомайської
міської ради Миколаївської області


        Відповідно до підпункту 2 пункту «а» статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР (зі змінами та доповненнями), рішення виконавчого комітету Первомайської міської ради від 06.06.2023 року № 239 «Про визначення виконавця послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення», розглянувши лист комунального підприємства «Житло-плюс» Первомайської міської ради Миколаївської області від 21.09.2023 року № 01-10/49, виконавчий комітет міської ради


ВИРІШИВ:

1. Встановити комунальному підприємству «Житло-плюс» Первомайської міської ради Миколаївської області на період з 01.01.2024 року до 31.12.2024 року наступні тарифи:

1.1. На послуги з централізованого водопостачання для населення, бюджетних установ та організацій, інших споживачів, які не є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання 32,88 грн. за 1 м3.

1.2. На послуги з централізованого водовідведення для населення, бюджетних установ та організацій, інших споживачів, які не є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водовідведення 18,09 грн. за 1 м3.

2. Затвердити структуру тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення комунального підприємства «Житло-плюс» Первомайської міської ради Миколаївської області. (Додаток).

3. Комунальному підприємству «Житло-плюс» Первомайської міської ради Миколаївської області довести тарифи, зазначені в пункті 1 рішення, до відома споживачів у встановленому чинним законодавством України порядку.

4. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Первомайської міської ради від 06.06.2023 року № 240 «Про надання дозволу комунальному підприємству «Житло-плюс» Первомайської міської ради Миколаївської області на користування тарифами на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення» з 01.01.2024 року.

5. Відповідальність за достовірність та обґрунтованість поданих розрахунків покласти на посадових осіб комунального підприємства «Житло-плюс» Первомайської міської ради Миколаївської області.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

 

Міський голова                                                                                   Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024