НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2023-10-06
Про встановлення тарифу ТОВ «Баніса Енерджі Юкрейн» на виробництво теплової енергії споживачам, що фінансуються з державного бюджету та знаходяться на території Первомайської міської територіальної громади

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від                          №___
      м. Первомайськ

 

Про встановлення тарифу ТОВ «Баніса Енерджі
Юкрейн» на виробництво теплової енергії
споживачам, що фінансуються з державного
бюджету та знаходяться на території
Первомайської міської територіальної громади

 

         Відповідно до підпункту 2 пункту «а» статті 28 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року №280/97-ВР (зі змінами та доповненнями), пункту 2 частини 3 статті 4 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» від 01.05.2021 року №189-VIII (зі змінами та доповненнями), Закону України «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування» від 29.07.2022 № 2479-IX (зі змінами та доповненнями), Постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 року № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 12.09.2018 року № 239 «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення», розглянувши заяву товариства з обмеженою відповідальністю «Баніса Енерджі Юкрейн» від 18.09.2023 року, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Встановити товариству з обмеженою відповідальністю «Баніса Енерджі Юкрейн» на опалювальний сезон 2023 – 2024 року тариф на виробництво теплової енергії споживачам, що фінансуються з державного бюджету та знаходяться на території Первомайської міської територіальної громади у розмірі 6736,48 грн. (Шість тисяч сімсот тридцять шість грн. 48 коп.), разом з податком на додану вартість, за одну гігакалорію теплової енергії.

2. Затвердити Структуру тарифу за одну гігакалорію теплової енергії, яку виробляє товариство з обмеженою відповідальністю «Баніса Енерджі Юкрейн» (додаток).

3. Відповідальність за достовірність та обґрунтованість поданих розрахунків розміру тарифу покласти на посадових осіб товариства з обмеженою відповідальністю «Баніса Енерджі Юкрейн».

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

 

Міський голова                                                                                   Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024