НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2023-10-09
Про відшкодування витрат збірній команді міста Первомайська з хортингу за участь у Відкритому Чемпіонаті міста Києва з хортингу

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

Про відшкодування витрат збірній
команді міста Первомайська з хортингу
за участь у Відкритому Чемпіонаті
міста Києва з хортингу 

      Відповідно до підпункту 9 пункту «а» статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року№280/97-ВР, на виконання напрямків діяльності та заходів міської цільової комплексної Програми «Спортивна громада» на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням міської ради від 23.12.2020 року ІІ пленарного засідання №14, з метою популяризації та розвитку спорту в громаді, виконавчий комітет міської ради 

ВИРІШИВ: 

1. Відшкодувати витрати збірній команді міста Первомайська з хортингу за участь у Відкритому Чемпіонаті міста Києва з хортингу 29 вересня 2023 року (додаток 1).

2. Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок міської комплексної програми «Спортивна громада» на 2021-2025 роки, згідно з кошторисом, пов’язаним з відшкодуванням витрат збірній команді міста Первомайська збірній команді міста Первомайська з хортингу за участь у Відкритому Чемпіонаті міста Києва з хортингу (додаток 2).

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО

Додаток 1-2

 


 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024